Bijbaan in de horeca
Check onze
Bijbaanchecker
Antwoord op alle
bijbaanvragen vind je hier

Laatste horeca nieuws!

Bedrijven moeten de erkende energie-bespaarmaatregelen nemen om te voldoen aan de informatieplicht. Ruim 100.000 Nederlandse bedrijven worden vanaf komend jaar gevraagd aan te geven welke stappen zij al hebben gezet. Wat betekent dit nu concreet in de praktijk?
[Lees meer...]

Welkom

Welkom op dé site waar je antwoord krijgt op jouw vragen over je bijbaan in de horeca.

Checkjebijbaan.nl staat vol met informatie over je bijbaan in de horeca. Stel daarom je vraag over bijvoorbeeld loon, werktijden of vakantiedagen aan één van onze experts. Daarnaast kun je op checkjebijbaan.nl ook je ervaringen kwijt. Heb je iets leuks meegemaakt, wel heel speciale gasten gehad of een enorme blunder gemaakt? Vertel je verhaal aan de stamtafel of reageer op de ervaringen van je bijbaan-collega`s.

Checkjebijbaan.nl blijft in ontwikkeling en hieraan kan jij jouw steentje bijdragen. Mis je iets, vind je iets leuk of juist minder goed? Laat het weten via de feedback-button en wij gaan ermee aan de slag!

Waar gebeurd!

Lees hieronder waargebeurde bijbaan-ervaringen. Geniet ervan, verbaas je erover en leer ervan! Heb jij zelf iets bijzonders meegemaakt? Deel het hier met ons.

Silvia - grote fooi

Ramon - koude kip

Deel jouw ervaring!

Verstuur           

Poll

Wat ben je bereid te betalen als je belastingteruggave volledig voor je wordt geregeld?
Verstuur Poll  Toon resultaten

Twitter

Zoek een bijbaan

Trefwoord
Jouw postcode is
Je wilt niet verder reizen dan
km

Horeca in beeld

't moet wel leuk blijven!

Werken in de horeca is vaak vooral gezellig. En je wilt het ook gezellig houden. Voor jezelf en voor de gasten. Bescherm jezelf tegen de top 3 ziekmakers in de horeca:

1. Fysieke belasting
2. Hoge werkdruk
3. Agressie & geweld

Wat wil je weten

Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek?

Je voorbereiden op een sollicitatiegesprek doe je als volgt:Lees de website van het bedrijf en de vacature nog een keer door en schrijf opvallende zaken op.Kijk of er nieuwtjes zijn over het bedrijf. Zo kom je oprecht geïnteresseerd en goed voorbereid over.‘Google’ je gesprekspartner(s). Zo krijg je alvast een idee van wie er tegenover je zit(ten).Bedenk waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze functie en waaruit dit blijkt.Bereid je voor op de veelgestelde vragen (zie bovenstaande vraag).Maak een lijstje met vragen die je wilt stellen tijdens het gesprek. Houd er wel rekening mee dat je geen vragen stelt over zaken die al verteld zijn tijdens het gesprek!Goed, inhoudelijk ben je voorbereid. Maar een uiterlijke voorbereiding is net zo belangrijk! Houd, bij het maken van je kledingkeuze, het bedrijf en de functie waarop je solliciteert in je achterhoofd.