Bijbaan in de horeca
Check onze
Bijbaanchecker
Antwoord op alle
bijbaanvragen vind je hier

Laatste horeca nieuws!

Bedrijven moeten de erkende energie-bespaarmaatregelen nemen om te voldoen aan de informatieplicht. Ruim 100.000 Nederlandse bedrijven worden vanaf komend jaar gevraagd aan te geven welke stappen zij al hebben gezet. Wat betekent dit nu concreet in de praktijk?
[Lees meer...]

Welkom

Welkom op dé site waar je antwoord krijgt op jouw vragen over je bijbaan in de horeca.

Checkjebijbaan.nl staat vol met informatie over je bijbaan in de horeca. Stel daarom je vraag over bijvoorbeeld loon, werktijden of vakantiedagen aan één van onze experts. Daarnaast kun je op checkjebijbaan.nl ook je ervaringen kwijt. Heb je iets leuks meegemaakt, wel heel speciale gasten gehad of een enorme blunder gemaakt? Vertel je verhaal aan de stamtafel of reageer op de ervaringen van je bijbaan-collega`s.

Checkjebijbaan.nl blijft in ontwikkeling en hieraan kan jij jouw steentje bijdragen. Mis je iets, vind je iets leuk of juist minder goed? Laat het weten via de feedback-button en wij gaan ermee aan de slag!

Waar gebeurd!

Lees hieronder waargebeurde bijbaan-ervaringen. Geniet ervan, verbaas je erover en leer ervan! Heb jij zelf iets bijzonders meegemaakt? Deel het hier met ons.

Silvia - grote fooi

Ramon - koude kip

Deel jouw ervaring!

Verstuur           

Poll

Wat ben je bereid te betalen als je belastingteruggave volledig voor je wordt geregeld?
Verstuur Poll  Toon resultaten

Twitter

Zoek een bijbaan

Trefwoord
Jouw postcode is
Je wilt niet verder reizen dan
km

Horeca in beeld

't moet wel leuk blijven!

Werken in de horeca is vaak vooral gezellig. En je wilt het ook gezellig houden. Voor jezelf en voor de gasten. Bescherm jezelf tegen de top 3 ziekmakers in de horeca:

1. Fysieke belasting
2. Hoge werkdruk
3. Agressie & geweld

Wat wil je weten

Wat is een aanvullende zorgverzekering?

Iedereen die in Nederland woont of werkt is wettelijk verplicht een basisverzekering te hebben. De overheid bepaalt de inhoud van de basisverzekering. Naast de basisverzekering kunnen mensen zich aanvullend verzekeren voor kosten die niet middels het basispakket worden vergoed. De aanvullende verzekering valt niet onder de Zorgverzekeringswet. Hoe groter de dekking van de aanvullende verzekering, des te hoger de premie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Of men dit wil is afhankelijk van de persoonlijke situatie. De verzekeraar heeft voor de aanvullende verzekering geen wettelijke acceptatieplicht. Men kan dus geweigerd worden. De inhoud en premies van de aanvullende pakketten verschillen per verzekeraar. Op kiesBeter.nl of independer.nl kunt u de verschillende (aanvullende) zorgverzekeringen vergelijken. Een aanvullende verzekering kan men meestal het hele jaar door afsluiten. De voorwaarden voor het aanvragen en opzeggen staan in de polisvoorwaarden van de zorgverzekeraar. Het is soms mogelijk de aanvullende verzekering af te sluiten bij een andere zorgverzekeraar dan die waar men het basispakket heeft verzekerd. Soms is het ook mogelijk om voor het ene gezinslid wel en het andere geen aanvullende verzekering af te sluiten. Of dit kan, staat in de polis voorwaarden.